Prikbord Marialaan 2019

Zondag 28 april

Rommelmarkt in GC ’t Schoolhuis in Gooreind. Zoals vorige jaren zal ons buurtschap ook in 2019 twee rommelmarkten organiseren. Wens je ook iets te verkopen, schrijf dan tijdig in want de plaatsen zijn beperkt. Heb je niets aan te bieden, kom dan eens rondsnuffelen, allicht vind je er iets dat van pas kan komen. Moe van het snuffelwerk, dan blijf je nog rustig even iets drinken; je steunt hiermee tevens het buurtschap.

(Inschrijven voor een stand via email etienne.spysschaert@skynet.be of 03/663.37.81).

Vrijdag 24 mei

Burendag. Je hebt vast nog wel een knabbeltje en een drankje staan. De burendag is het ideale moment om je overschotten weg te werken; je brengt het gewoon mee op straat, met de buurt zorgen we voor de verwerking ervan bij een gezellige babbel. We starten met buurten om 19u.

Vrijdag 5 juli

18u: tijd om er voor de 18de maal nog eens in te vliegen; we stellen dan de tenten op waarin we de dag nadien ons jaar straatfeest zullen houden. Een helpende hand is altijd welkom.

Zaterdag 6 juli

Straatfeest: de ganse dag wordt onze straat een grote speelplaats voor de kinderen. Afsluiten van de dag doen we naar goede gewoonte met een barbecue.

Een handje toesteken bij de voorbereiding ervan vanaf 9u wordt natuurlijk zeer gewaardeerd.

Zondag 7 juli

Dan ruimen we natuurlijk alles op, voor een tasje koffie of thee en een koffiekoek wordt gezorgd.

Zaterdag 10 augustus

Paaptornooi:

Ook dit jaar organiseren we ons paapsteektornooi aan het scoutslokaal.

Wil je een handje helpen of wil je met een ploeg de schijven komen werpen, kom dan naar de Rode dreef (helpers om op te stellen vanaf 9u, inschrijven voor het tornooi vanaf 13u).

Zaterdag 31 augustus

Speelstraat: gezien het succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar een speelstraat om het grote verlof af te sluiten. Het buurtschap zorgt er opnieuw voor dat de kindjes noch honger noch dorst zullen lijden (centjes hoeven zij hiervoor niet mee te brengen). Je zal tegen die tijd nog wel een formuliertje in je bus vinden om in te schrijven.

Zondag 6 oktober

Rommelmarkt in GC ’t Schoolhuis in Gooreind.

Dinsdag 31 oktober

Halloweencafé: zevende editie reeds. Steeds meer mensen vinden die dag de weg naar de Marialaan om een gezellige spookachtige avond te beleven. Wij hopen dat buren opnieuw de moeite zullen doen om hun voortuin in de juiste sfeer te brengen, wat het succes van dit event ten goede komt.

Vrijdag 29 november

Sinterklaas: we zullen ook dit jaar aan de sint en zijn pieten vragen of zij voor een verrassing kunnen zorgen.

Dinsdag 31 december

Oudjaar zingen: zoals elk jaar zijn dan onze kleine knapen meer dan welkom in ons tentje voor een warme chocomelk en een hapje.